VERHUUR BESTELWAGENS

Je kan je wagen hier direct online reserveren. Je betaalt bij het reserveren 15% van totaalbedrag als voorschot. Het saldo en de waarborg wordt afgerekend als je de wagen komt ophalen. Onze algemene voorwaarden kan je hier nalezen. 

NISSAN NV 250

Bestelwagen 3 plaatsen
Lengte laadruimte: 210 cm.
Rijbewijs B

RESERVEREN

NISSAN NV 400 VAN

Bestelwagen 3 plaatsen
Lengte: 554 cm. lengte laadruimte: 300 cm. Hoogte laadruimte: 189 cm. m²: 9.
Rijbewijs B

RESERVEREN

NISSAN NV 400 BOX zonder laadbrug

Bestelwagen 3 plaatsen
Nuttige afmetingen: LxBxH 410x210x216cm
Rijbewijs B

RESERVEREN

NISSAN NV 400 BOX mét laadbrug

Bestelwagen 3 plaatsen
Nuttige afmetingen: LxBxH 440x210x208cm
Rijbewijs B

RESERVEREN

WAAROM EEN BESTELWAGEN HUREN BIJ GARAGE DE WITTE?

 • 45 jaar ervaring:

  we zijn al 45 jaar lang de Nissan dealer in het Waasland, en sedert kort ook dealer van Isuzu, Maxus en Ligier. We hebben ondertussen een tiental jaar ervaring met verhuur van personenwagens en bestelwagens. We zijn een familiaal bedrijf, met de nadruk op een VRIENDELIJKE ONTVANGST en een PERSOONLIJKE AANPAK.

 • Huren in vertrouwen:

  bij ons huur je in vertrouwen. Onze wagens zijn nagekeken en schoongemaakt vooraleer je die meekrijgt, en er komen geen verrassingen op de afrekening. We werken in volledige transparantie. Alles wordt uitvoerig nagekeken en gedocumenteerd, zodat er geen discussie kan zijn over schade aan de wagen of gereden aantal kilometers.

 • Ruim wagenpark:

  we beschikken over een 20 tal verhuurwagens: zowel personenwagens zoals Nissan Qashqai, Juke en Micra, als enkele combi’s (8+1 zitplaatsen) en bestelwagens, met of zonder box, ook met laadbrug mogelijk.

 • Goede tarieven:

  we hebben goeie verhuurtarieven. Maak gerust een vergelijking.

 • Centraal gelegen:

  we zijn zeer makkelijk bereikbaar vanuit Gent en Antwerpen via de E-34 Expressweg, en centraal gelegen in het Waasland. Vanuit Beveren, Sint-Niklaas en Lokeren ben je zeer snel bij ons.