AUTOVERHUUR PERSONENWAGENS

Je kan je wagen hier direct online reserveren. Je betaalt bij het reserveren 15% van totaalbedrag als voorschot. Het saldo en de waarborg wordt afgerekend als je de wagen komt ophalen. Onze algemene voorwaarden kan je hier nalezen. 

NISSAN MICRA

Gezinswagen 5 plaatsen
Manueel

RESERVEREN

NISSAN MICRA AT

Gezinswagen 5 plaatsen
Automaat

RESERVEREN

NISSAN JUKE

Gezinswagen 5 plaatsen
Manueel

RESERVEREN

NISSAN JUKE AT

Gezinswagen 5 plaatsen
Automaat

RESERVEREN

NISSAN QASHQAI

Gezinswagen 5 plaatsen
Manueel

RESERVEREN

NISSAN NV 300 COMBI 8+1

Personenwagen 8+1 plaatsen
Rijbewijs B
Manueel

RESERVEREN

WAAROM EEN PERSONENWAGEN HUREN BIJ GARAGE DE WITTE?

 • 45 jaar ervaring:

  we zijn al 45 jaar lang de Nissan dealer in het Waasland, en sedert kort ook dealer van Isuzu, Maxus en Ligier. We hebben ondertussen een tiental jaar ervaring met verhuur van personenwagens en bestelwagens. We zijn een familiaal bedrijf, met de nadruk op een VRIENDELIJKE ONTVANGST en een PERSOONLIJKE AANPAK.

 • Huren in vertrouwen:

  bij ons huur je in vertrouwen. Onze wagens zijn nagekeken en schoongemaakt vooraleer je die meekrijgt, en er komen geen verrassingen op de afrekening. We werken in volledige transparantie. Alles wordt uitvoerig nagekeken en gedocumenteerd, zodat er geen discussie kan zijn over schade aan de wagen of gereden aantal kilometers.

 • Ruim wagenpark:

  we beschikken over een 20 tal verhuurwagens: zowel personenwagens zoals Nissan Qashqai, Juke en Micra, als enkele combi’s (8+1 zitplaatsen) en bestelwagens, met of zonder box, ook met laadbrug mogelijk.

 • Goede tarieven:

  we hebben goeie verhuurtarieven. Maak gerust een vergelijking.

 • Centraal gelegen:

  we zijn zeer makkelijk bereikbaar vanuit Gent en Antwerpen via de E-34 Expressweg, en centraal gelegen in het Waasland. Vanuit Beveren, Sint-Niklaas en Lokeren ben je zeer snel bij ons.